Donirajte

Predavanja za roditelje

Roditelji su ključ za pravilan razvoj deteta i oni koji mogu najviše da pomognu svom mališanu.

Zato deca čiji roditelji aktivno učestvuju u njihovom podizanju, vaspitanju i obrazovanju imaju veće šanse da ostvare uspeh u životu i dostignu svoj puni potencijal.

Naša želja da je podržimo roditelje, pomognemo im da budu što više informisani i steknu neophodno samopozdanje kako bi svoju ulogu obavljali na najbolji mogući način. Mame i tate koji imaju svest o značaju ranog obrazovanja mogu svojoj deci da obezbede sve što im je potrebno za pravilno i kvalitetno odrastanje.

U saradnji sa Daglasom Domanom, uglednim stručnjakom i zamenikom direktora Instituta za ostvarivanje ljudskih potencijala iz SAD, organizovali smo niz predavanja za roditelje. Predavanja su imala za cilj da informišu roditelje kako da stimulišu razvoj dečijeg mozga i pruže im praktične savete kako da identifikuju i podstaknu urođene sposobnosti svojih mališana.

Osim velikog odziva roditelja utisci koje su poneli sa predavanja bili su više nego pozitivni. Iz tog razloga planiramo da organizujemo slična predavanja u narednom periodu, na obostrano zadovoljstvo.

Upotreba kolačića

Naš sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao korisničko iskustvo

PrihvatitiSAZNAJTE VIŠE