Donirajte

Izgradnja i adaptacija vrtića

Gradimo nove ili obnavljamo stare školske zgrade i stvaramo bezbednu i podsticajnu sredinu u kojoj deca mogu da rastu, razvijaju se i uče.

„Postoje veoma relevantna istraživanja koja pokazuju koliko se isplati ulagati u rani razvoj dece. To je pravi način da se spreči jaz između uspeha i neuspeha, da se obezbede dobri rezultati u školi, kao i da se postave temelji brige o zdravlju. Tako se može razvijati radna snaga, povećati produktivnost, što vodi tome da skupa socijalna davanja postaju izlišna.“

Džejms Hekman, laureat za Nobelovu nagradu iz ekonomije.

Zašto ulažemo u škole?

Danas u Srbiji preko 90.000 dece nema uslova da ide u vrtić. Šta sve propuštaju? – Druženje sa drugom decom, igru i priliku da toliko toga nauče i budu srećni kada urade nešto dobro.

Ako želimo da uspeju, na nama je da im damo šansu i verujemo u njih. Pružimo im priliku da rastu i da se razvijaju u bolje ljude. Svako dete bi trebalo da ima pravo na to.

Kako mi to radimo?

Radimo zajedno!

Uključujemo sve one koji nam mogu pomoći da rešimo problem.

Gradimo ili renoviramo

u zavisnosti od stanja na terenu. Lokalne vlasti nam ustupaju zemljište za gradnju škole ili nam obezbeđuju neophodne dozvole i potrebnu dokumentaciju, a onda mi krećemo sa radovima.

Pratimo i pomažemo

jer školu ne čini samo zgrada. Bilo da je potrebno pribaviti novi materijal za rad sa decom ili uložiti u obuku nastavnika, mi smo tu da pomognemo.

Rezultati

1,000

preko 1.000 dece pokriveno je našim programima.

18

Uredili smo 18 škola,

Pomozite Nam
Da Nastavimo

Donirajte za Školu

Upotreba kolačića

Naš sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao korisničko iskustvo

PrihvatitiSAZNAJTE VIŠE