Donirajte

Obrazovanje nastavnika

Zadovoljan i dobro informisan nastavnik koji se stalno obrazuje i radi na sebi ključna je figura u svakoj školi. U saradnji sa lokalnom samoupravom radimo na tome da nastavnicima obezbedimo najmodernije programe za samousavršavanje.

„Uticaj nastavnika nije ograničen na učionicu. On se širi i utiče na budućnost deteta. Oni su ti koji oblikuju i obogaćuju umove mladih tako što ostavljaju trag u njihovim srcima i duši. Nastavnici oblikuju budućnost naroda.“

F. Sionil Hoze, autor.

Zašto ulažemo u nastavnike?

Čak i najbolje opremljena škola tek je prazna zgrada. Učionici je potreban neko ko će uneti svoje srce i dušu. Svi bolje pamtimo svoju vaspitačicu nego boju zavesa i klupa i igračke koje smo imali. Mi znamo koliko je odgovoran posao raditi sa decom i zato smo tu da podržimo i pomognemo nastavnike. Pažljivo osluškujemo njihove potrebe i stalno radimo na tome da im pružimo pomoć ili obezbedimo priliku da unaprede svoje znanje i rad.

Dobre škole duguju svaku pohvalu ljudima koji u njima rade. Oni znaju i vole svoj posao, a mi smo tu da ih u tome podržimo i pomognemo da budu još bolji.

Kako im pomažemo?

Obezbeđujemo materijal za rad i razvijamo nove materijale.

Organizujemo seminare i obuke za nastavnike.

Pratimo rad i merimo rezultate.

Rezultati

35

Održali smo 35 obuka

632

Za 632 nastavnika koji rade sa

1660

1660 predškolaca

875

i 875 osnovaca.

Podržite nastavnika

DONIRAJTE!

Upotreba kolačića

Naš sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao korisničko iskustvo

PrihvatitiSAZNAJTE VIŠE